Xooon

Xooon: betaalbaar design

‘Betaalbaar Design. Dat is de kracht van XOOON,’ zegt bedrijfsleider Edwin Tsong met overtuiging. ‘Anders gezegd, we bieden onze klanten exclusieve meubelen tegen aantrekkelijke prijzen. Eigenzinnige, opvallende ontwerpen en steeds volgens de laatste trends.’

XOOON (spreek uit KSOEN) is een relatief jong bedrijf met vestigingen in het hele land en uiter-aard ook op de Woonboulevard Oldenzaal. Het werkt met eigen ontwerpers. Dat heeft het grote voordeel dat geen gebruik hoeft te worden ge-maakt van tussen handelaren of kostbare de-signers en dat scheelt in prijs. Moederbedrijf van XOOON is de internationaal opererende meubelfabrikant Habufa uit Hapert die uit-blinkt in sterke meubelconcepten en een eigen lijn decoratieartikelen.

Degelijk

‘Oerdegelijk Nederlands fabricaat,’ kwalifi ceert Edwin Tsong de collectie van XOOON. ‘Maar toch eigenwijze modellen die goed aansluiten bij de wensen en ideeën van onze klanten wat betreft hun interieur. Je ziet bij ons dertigers, maar ook – en misschien wel vooral – vijftig plussers die kiezen voor een persoonlijke in-richting. XOOON richt zich op jonge en zich jong voelende consumenten die weten wat ze willen. Dat merken we hier bij XOOON steeds vaker en nadrukkelijker.

Die persoonlijke tint wordt voor de meeste mensen steeds belang rijker. Daarbij mogen ge-rust diverse stijlen door elkaar lopen, wij pro-beren dat op de juiste manier te combineren bijvoor beeld door naar de kleuren te kijken. XOOON ademt als het ware frisse Nordic, zeg maar Scandinavische, pastels. Harde materia-len botsen daardoor niet met zachte stoffen. ‘

Het team van XOOON kijkt met aandacht naar zijn klanten, probeert mee te denken. Edwin Tsong: ‘We vinden het belangrijk te weten wat iemand in zijn vrije tijd doet, waarom een be-paalde stoel belangrijk is voor hem. Van daar-uit kunnen we met succes adviseren en krijgen ook de accessoires en andere zaken, die een rol spelen bij de inrichting, hun plek. Er ontstaat op die manier één geheel.’

Klanten worden prijsbewuster, merken ook de mensen van XOOON. ‘Men wil een exclusief ontwerp tegen betaal bare prijzen en met een hoog rendement. Daar kunnen wij aan voldoen zonder dat de klant de hoofdprijs betaalt.’

XOOON-trend

Dit zijn producten in de nieuwste kleuren en vormen. Denk hierbij aan hoogglans gelakte materialen in diverse modieuze kleuren, maar ook een meubelprogramma opgebouwd uit ecologisch onbehandeld hout. Hiermee richten we ons op de moderne, modebewuste klant.

XOOON-collection

De collectie waar XOOON voor staat en zichzelf mee onderscheidt in de markt. Pure houtsoorten, RVS gecombineerd met duurzame stoffen en kwaliteits leder. XOOON-collection is bedoeld voor de bredere smaakgroep.

XOOON-basics

De prijspunten in de collectie, artikelen met een zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding. Dit deel van de collectie is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar bestsellers. Naast de meubelprogramma’s en zitmeubelen bestaat de XOOON collectie uit een uitgebreide decoratie collectie. Dit is een mix van reïnvented artikelen (oude modellen in een nieuw jasje) en eigentijdse innovatieve producten. Hiermee geef je een persoonlijke touch aan de styling van je woonkamer.

COCO MAISON ACCESSOIRES

Naast een verrassende meubelcollectie biedt XOOON ook een uitgebreid assortiment accessoires. De COCO maison collectie bestaat uit een mooie mix van kleurrijke of juist tijdloze items voor de juiste finishing touch. Denk aan vrolijke multi-colour kussens, warme karpetten, gave trendy lampen, prachtige vazen, kandelaars en andere eyecatchers in een hippe kleur of met een grappige twist. De COCO maison collectie wordt continu vernieuwd en aangevuld, zodat je je interieur regelmatig een lekkere opfrisbeurt kunt geven.

KUNNEN WIJ JE ERGENS MEE HELPEN?

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!