VAN GILS SLAPEN

VAN GILS SLAPEN

Uw ligcomfort en nachtrust worden voor een groot deel bepaald door de combinatie van bedbodem en matras (slaapsysteem), maar ook dekbedden en kussens spelen een essentiële rol in uw ‘nachtleven’. Bij een verkeerde combinatie van bedbodem en matras kunnen door druk op het lichaam kleine bloedvaten worden afgekneld. Het gevolg: veel draaien en woelen en dus ook geen goede nachtrust.

Belangrijk is dat het lichaamsgewicht over het hele raakvlak verdeeld wordt. Schouders, heupen, hoofd en voeten behoren voldoende ondersteund te worden. Een goede matras is stevig en soepel tegelijk en geeft iets mee. Daarnaast hebben matras en bodem een ventilerende en vochtregulerende werking.

Bij Van Gils Slapen staan onze slaapspecialisten u graag te woord om u te helpen bij uw persoonlijke slaapsysteem. Zij worden constant getraind in het geven van het juiste advies en kunnen u alles vertellen over de producten en mogelijkheden. Persoonlijk advies, daar draait het bij Van Gils Slapen om. Op de afdeling is een ruim keuze uit uiteenlopende boxsprings, ledikanten, linnenkasten, matrassen, bodems en zelfs hele slaapkamers. Ook kussens, dekbedden en dekbedovertrekken zijn vanzelfsprekend verkrijgbaar.

Bekende merken

Wij zijn dealer van o.a.: Auping, Carpe Diem, East Born, Cinderella Boxspring, Soft Line, UBICA, Tempur, SwissFlex, Business Class Boxsprings, SUNDAY Boxsprings.

AUPING PLAZA

De vakmensen van Koninklijke Auping bv staan garant voor jouw nachtrust. Dankzij hun kennis en ervaring ben je verzekerd van bedden en matrassen met een kwaliteit en comfort op hoog niveau, met goedeventilatie, ondersteuning, drukverlaging en verstelbaarheid. Elk bed enelke matras wordt door onze specialisten met kennis en oog voor detail vormgegeven.

Voortdurend testen

Al onze producten worden op duurzame wijze gemaakt, veilig voor mens en milieu. Deze duurzame aanpak laat Auping voortdurend testen. Datzelfde geldt voor onze kwaliteit – alleen dan kun je immers zeker zijn dat de producten van Auping aan jouw hoge eisen voldoen.

KUNNEN WIJ JE ERGENS MEE HELPEN?

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!