VAN GILS MODERN & KLASSIEK

VAN GILS MODERN & KLASSIEK

Van Gils Wonen heeft een breed assortiment in moderne meubelen, hier ziet u hoe verrassend en leuk combineren kan zijn. Ook de veelzijdigheid van deze moderne meubelen ziet u daar. U kunt hier de verschillende moderne meubelen combineren tot uw smaak, vaak zijn het de accenten en kleuren die een stijl bepalen.

Bedrijfsleider Robert van Loo weet waar hij het over heeft. Een carrièrelang bezig zijn met meubels heeft hem geleerd trends te onder-scheiden en vooral in te spelen op de smaak en de wensen van de kopers. Met Van Gils Wonen, klassiek en comfort-plein, is het al-lemaal begonnen. Daarvoor komen de men-sen nog steeds graag naar de Woonboulevard Oldenzaal.

‘Onze klanten zijn, wat de afdeling klassiek betreft, gecharmeerd van comfortabele meu-bels van gedegen, vaak Nederlandse, merken en materialen. Voor hen ligt de keuze voor Van Gils voor de hand, want ze komen hier al van jongs af aan. Vaak al met hun ouders. Ze weten wat ze van ons mogen verwachten en omge-keerd geldt dat in feite evenzeer.’

Goede band

Robert van Loo bouwt met zijn mensen graag aan een goede band met zijn klanten. ‘We pro-beren te ontzorgen en te adviseren. Dat bete-kent dat we er zijn als ze hulp nodig hebben zonder opdringerig te zijn. We doen ons best hun thuissituatie voor te stellen. Dat kan met een drie dimensionale tekening of door een goed gesprek. Wij weten dat een opstelling in onze toonzalen niet altijd vergelijkbaar is met die in een veel kleinere woonkamer. Soms moet je de mensen daarom in bescherming nemen. Een hoekbank is moeilijk te plaatsen in een kleine woonkamer. We hebben een heel goede styliste in huis die kan helpen de juiste keuzes te maken.’

Van Gils Comfortplein

Bij Van Gils Comfortplein is alles te vinden op ledergebied. Stijlvolle zitmeubelen in elke denkbare stijl en passend in elk interieur. Er zijn collecties die uiteenlopen van modern tot klassiek.

Alle stijlen zijn aanwezig. Laat u adviseren door één van onze verkoopmedewerkers, zij zijn u graag van dienst. Kom en ontdek ‘t verschil!

Van Gils Wonen is aangesloten bij de formule Thuis Wonen.

KUNNEN WIJ JE ERGENS MEE HELPEN?

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!