VAN GILS LIFESTYLE

VAN GILS LIFESTYLE

Laat je inspireren door Van Gils Lifestyle Woontrends en creëer je eigen woonsfeer. Kom binnen bij Van Gils LifeStyle Woontrends en je ziet de inrichting van je eigen woning al voorzich. Verschillende collecties zijn uit verschillende landen samengevoegd in deze prachtige woonwinkel. In deze inspirerende woonwinkel zijn meerdere woonkamers compleet ingericht met zitmeubelen, dressoirs en kasten, eethoeken, verlichting en accessoires in alle soorten, stijlen, maten en kleuren. Proef de verschillende sferen, laat u inspireren en stel vast welke sfeer of stijl het beste bij jou past. Van Gils LifeStyle Woontrends: een echte aanrader! Nu kunt u zich zelf helemaal heerlijk laten inspireren door artikelen van Eightmood, Light&Living en zijn wij dealer van Riviera Maison.

Over Van Gils Lifestyle

Lifestyle is een toonaangevende sfeerbepaler op de Woonboulevard Oldenzaal. Een winkel waar sfeer, gezelligheid, hartelijkheid en personeel met de juiste kennis u laten genieten in een fantastische woonsfeer.

Onze missie is om mensen thuis te laten voelen en te laten genieten van de alledaagse dingen in het leven. Het aanbieden van de juiste artikelen om de persoonlijke sfeer in huis te benadrukken. Klanten geven wij een fijn en vertrouwd gevoel. Een sfeervolle winkel waar je geniet van elk moment!

Lifestyle is een winkelbeleving voor de consument. Waarbij wij werken met zeer betrouwbare Nederlandse en buitenlandse leveranciers. Hierdoor kunnen wij een goede kwaliteit waarborgen.

Zo beschikken wij uit ons assortiment van eigen import, wat zorgt voor een commerciële en uitgebalanceerde basis! Hierdoor zijn veel meubelen uit voorraad leverbaar of kunnen direct bij ons magazijn worden afgehaald.

De Basiscollectie vormt de fundering. Wij zorgen voor een gezonde winkelopbouw waar u als klant uw voordeel mee kan doen! Tevens kunt u in onze winkel terecht voor een stuk maatwerk, als het nu gaat om een tafel een kast of een bank. Wij helpen u graag bij uw woonwensen!

Maatwerk artikelen worden samen met u ontwikkeld en vaak ambachtelijk gemaakt met passie en liefde voor het vak! Moderne stijlen worden afgewisseld met klassieke ontwerpen. LifeStyle is een winkel op de Woonboulevard Oldenzaal, waardoor het mogelijk is om leveringen te combineren met aankopen van andere winkels op de Woonboulevard Oldenzaal. Waar u als klant de voordelen van kunt ervaren.

RIVIÈRA MAISON

Rivièra Maison is een interieurmerk met een sterke beleving, een ’way of life’ waar genieten een zeer belangrijk aspect is. “Wij verkopen geen tafel, maar een diner met vrienden.” Wij willen graag een interieurmerk aanbieden waar een breed publiek een ‘feel good’ associatie mee heeft. Exclusiviteit, sfeer en service zijn daarbij de kernwaarden. Last but not least, staat service en klantvriendelijkheid bij Rivièra Maison in een hoog vaandel. Gewoon ‘goed’ is voor ons niet goed genoeg.

DE COLLECTIES

Het brede aanbod meubels en accessoires wordt geheel in eigen huis ontwikkeld. Elk product is uniek doordat het met de hand wordt vervaardigd in authentieke ateliers wereldwijd. Een absolute voorwaarde is dat de producten sfeer uitstralen.

Sfeer die ook terug te vinden is in alle winkels. Daarom is een team van stylisten continu bezig de winkels sfeervol in te richten om zo de klanten inspiratie te geven. Elke week komen er nieuwe producten bij en vier keer per jaar wordt de collectie vernieuwd.

KUNNEN WIJ JE ERGENS MEE HELPEN?

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!