Trendhopper

Trendhopper

Inspirerend en uitnodigend

Inspirerend, van deze tijd en ook uitnodigend. Veel duidelijker kan woonwinkel Trendhopper niet omschreven worden. ´We zijn een jong dynamisch bedrijf, klantvriendelijk en trendy met meubelen die iedereen, van jong tot oud, aanspreken,´ onderstreept bedrijfsleider Bjorn Rosens de koers waarvoor Trendhopper kiest.

Het zit al een beetje opgesloten in de naam. ´We lopen als Trendhopper voorop waar het gaat om de nieuwe meubelcollecties waarmee we een breed publiek willen bedienen. Collecties die variëren van modern tot landelijk. Maar we hebben meer,´ wijst Bjorn Rosens op de frisse en steeds wisselende inrichting van deze blikvanger op de Woonboulevard. ´Trendhopper heeft een uiterst breed assortiment op het gebied van wonen, verlichting en woondecoraties. Daardoor zijn we in staat een woonkamer compleet naar ieders wens in te vullen. Niet voor niets zeggen we hier ´Let your home smile´. Wij toveren die glimlach graag voor de dag.

Dat laatste doet Trendhopper bijvoorbeeld met het 100 stof-fenconcept, waarbij de klant wat betreft kwaliteit en kleur kan kiezen uit meer dan 100 stoffen voor de bekleding van de meu-bels. ´Het is een uitdaging om samen een keuze te maken in de wetenschap dat de prijs/kwaliteit verhouding klopt. Het vereist ook wel wat lef om een knalgele bank in je kamer te zetten. Dat kan omdat we ons verdiepen in iedere klant. We luisteren goed naar zijn wensen, vatten die samen en gaan vervolgens met hem of haar naar onze verschillende stijlkamers en toonzalen. Daar staan stylisten klaar die, waar nodig, de helpende hand bieden. Alles bij elkaar draagt dat er toe bij de klant het gevoel te geven dat hij geslaagd is in alle opzichten.´

Collecties

De collecties van Trendhopper, een landelijke keten die ook vestigingen in Duitsland heeft, zijn op de Woonboulevard ver-deeld over twee verdiepingen. Als binnenkomer fungeren de accessoires die sfeerbepalend zijn in een woning. ´Al die din-gen die bepalen of de klant het gezellig vindt in de winkel. We vernieuwen die dingen vaak waardoor mensen graag nog eens terug komen al was het alleen maar om onze unieke lampen-collectie te bewonderen. Lampen in alle maten en met kappen die opnieuw in alle mogelijke kleuren en variëteiten geleverd kunnen worden.´

Trendhopper heeft voor zijn merkbewuste klanten de keuze uit een groot aantal bekende merken, die ook landelijk en zelfs in-ternationaal aan de weg timmeren met reclame-uitingen. Dat zijn onder andere Riverdale, Aquanova, PTMD, Casa Vivante, Janzen, Kussens, Silk-ka, Blond Amsterdam en It´s about Romy.

KUNNEN WIJ JE ERGENS MEE HELPEN?

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!