Superkeukens

Superkeukens

Op zoek naar een nieuwe, goedkope keuken? Welkom bij Superkeukens! Wij beschikken over een groot assortiment van topkwaliteit keukens. Onze keukens zijn altijd scherp en eerlijk geprijsd. Naast onze ruime collectie aan keukens bieden wij keukenapparatuur en luxe zaken als combi-ovens en kokend water kranen aan. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Bekijk onze website of kom langs bij Superkeukens Oldenzaal.

Duitse keukens van Superkeukens

Betrouwbaar, degelijk en van goede kwaliteit. Deze termen horen bij een Duitse keuken. Superkeukens beschikt over veel verschillende Duitse keukens. U bepaalt de indeling en uitstraling van uw keuken helemaal zelf.

Vakkundige montage

Ziet u er tegenop of hebt u geen tijd, laat uw keuken dan monteren door één van de door ons geselecteerde montagebedrijven in uw regio. Deze vakkundige monteurs zijn bekend met de producten van superkeukens en nemen graag uw zorg uit handen. Voorafgaand aan de montage komen zij eerst persoonlijk bij u langs en bekijken de situatie van uw woning, zodat er geen problemen ontstaan tijdens het monteren.

Het is leuk om te weten dat uw keuken al binnen vijf weken afgeleverd kan worden en in één dag gebruiksklaar in uw woning kan staan. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de hoeveelheid werkzaamheden die met het plaatsen van de keuken gemoeid zijn. Alle keukenonderdelen zijn in folie verpakt en verstevigd met kartonranden, zodat uw droomkeuken zonder schade bij u wordt afgeleverd. Wilt u zelf uw keuken monteren, dan is het fijn te weten dat de kasten en binnenindelingen al gemonteerd zijn in onze fabriek. Deze worden dus kant en klaar bij u geleverd. Ook het afstellen van de stelpoten en het monteren van de kastdeuren moet geen probleem zijn.

KUNNEN WIJ JE ERGENS MEE HELPEN?

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!