Subway

Subway

“Eat Fresh, Live Green” is onze manier om te zeggen dat wij ons er volledig voor inzetten een positieve invloed uit te oefenen in onze omgeving, in alles wat wij doen.

We boeken vooruitgang. Het is onze visie om onze restaurants en bedrijfsvoering zo milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord mogelijk te maken. Elke dag proberen we te handelen op een manier die een positieve uitwerking heeft op het milieu. Tegelijkertijd willen we wereldwijd de levenskwaliteit verbeteren van onze klanten, franchisenemers, medewerkers, leveranciers en gemeenschappen. Wij zijn van mening dat een milieuvriendelijke bedrijfsvoering de winstgevendheid van onze franchisenemers kan verhogen, de eetbeleving van onze klanten kan verbeteren en de planeet kan beschermen.

Wij beloven

  • Ons assortiment met heerlijke keuzemogelijkheden verder te ontwikkelen en informatie te blijven verstrekken over voeding en voedingswaarden.
  • Ons voedsel aan de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen te laten voldoen.
  • Duurzame en kosteneffectieve oplossingen te vinden die bijdragen aan het succes van onze franchisenemers.
  • Onze duurzaamheidsinitiatieven te richten op energie-efficiëntie, waterbesparing, behoud van natuurlijke hulpbronnen, afvalvermindering, duurzame inkoop en supply chain management.
  • Onze franchisenemers aan te moedigen een bijdrage te leveren aan hun gemeenschap en milieuvriendelijke keuzes te maken in de bedrijfsvoering.

Wij zetten ons in om klanten over de hele wereld een compleet, gevarieerd assortiment van heerlijke producten te bieden. We stellen informatie over voedingswaarden beschikbaar, zodat klanten meer doordachte maaltijdkeuzes kunnen maken. Wij zijn voortdurend bezig om onze menu’s en de voedingswaarden van onze producten te verbeteren.

Gevarieerd Assortiment

  • We hebben een vetarm assortiment van Subs die minder dan 3 gram vet per 100 gram bevatten.
  • Er worden wereldwijd geen transvetten aan onze producten toegevoegd.
  • Er kunnen zonder extra kosten verschillende verse groenten (sla, tomaat, komkommer, ui en groene paprika) worden toegevoegd, die een behoorlijke bijdrage leveren aan de 200 gram groenten per dag die het Voedingscentrum aanbeveelt.
  • We hebben het zoutgehalte in onze producten met 48% verlaagd en zetten deze verlaging voort.

Voedselveiligheid en voedselkwaliteit zijn voor ons van het grootste belang. Onze leveranciers moeten zich houden aan de code voor Goede Landbouwpraktijken (GLP) en controles doorstaan voor Goede Productiepraktijken voor voedselveiligheid. Ze moeten zich ook houden aan onze Gouden Standaard voor Voedselveiligheid en Kwaliteit om ervoor te zorgen dat alleen de producten die aan de Gouden Standaard voldoen, onze SUBWAY® restaurants bereiken.

KUNNEN WIJ JE ERGENS MEE HELPEN?

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!