Riviera maison

Riviera maison

Rivièra Maison is een interieurmerk met een sterke beleving, een ’way of life’ waar genieten een zeer belangrijk aspect is. “Wij verkopen geen tafel, maar een diner met vrienden.” Wij willen graag een interieurmerk aanbieden waar een breed publiek een ‘feel good’ associatie mee heeft. Exclusiviteit, sfeer en service zijn daarbij de kernwaarden. Last but not least, staat service en klantvriendelijkheid bij Rivièra Maison in een hoog vaandel. Gewoon ‘goed’ is voor ons niet goed genoeg.

De collecties

Het brede aanbod meubels en accessoires wordt geheel in eigen huis ontwikkeld. Elk product is uniek doordat het met de hand wordt vervaardigd in authentieke ateliers wereldwijd. Een absolute voorwaarde is dat de producten sfeer uitstralen.

Sfeer die ook terug te vinden is in alle winkels. Daarom is een team van stylisten continu bezig de winkels sfeervol in te richten om zo de klanten inspiratie te geven. Elke week komen er nieuwe producten bij en vier keer per jaar wordt de collectie vernieuwd.

RM magazine

Vier keer per jaar verschijnt het RM Magazine. In het magazine vindt u de nieuwste collectie, waardevolle stylingtips, vaak een winkelroute in een inspirerende stad, metamorfoses (ook van BN’ers) en nog veel meer.

Rivièra Maison Stores

Rivièra Maison heeft 14 Stores in Nederland. Ook in het buitenland is Rivièra Maison goed vertegenwoordigd. Zo zijn er Stores in Duitsland, Noorwegen, Finland en sinds kort ook in Turkije. Naast eigen stores zijn er ook Rivièra Maison Dealers. In totaal zijn er 500 dealers verspreid over heel de wereld.

KUNNEN WIJ JE ERGENS MEE HELPEN?

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!