Riverdale

Riverdale

Vijf jaar geleden is Riverdale Joy of Living geïntroduceerd op de consumentenmarkt en inmiddels uitgegroeid tot een niet meer weg te denken speler in de markt van woonaccessoires.

Bijzonder aan de producten van Riverdale is dat er ieder half jaar een nieuwe collectie van 350 producten wordt toegevoegd aan de basiscollectie van zo’n 1200 producten. Op deze manier gaan de collecties altijd met de laatste trends mee. Kleurenthema’s die je in de mode ziet, komen ook terug in de producten van Riverdale. Met de woonaccessoires van Riverdale is het eenvoudig en inspirerend om het interieur steeds weer een andere uitstraling te geven. Warm en behaaglijk in de winter, en fris en luchtig in de zomer. En dat altijd in de nieuwste kleuren en materialen.

Riverdale Inspiration Shops en Floors

Een aantal jaren geleden is Riverdale gestart met Riverdale Inspiration Shops en Riverdale Inspiration Floors. In deze Riverdale Inspiration Shops en Floors beleeft u het echte Riverdale gevoel, een bron van inspiratie voor uw huis. In de shop bij Van Gils vindt u de uitgebreide basis- en seizoenscollectie en heerlijke gedraaide geurkaarsen. Sinds het voorjaar heeft Van Gils ook een eigen Riverdale Inspiration Floor.

Voorjaarscollectie ‘A Stylish Getaway’

Genieten van de eerste zonnestralen van het voorjaar. De lentelucht opsnuiven. Uitstapjes en reizen plannen. En ook het huis inrichten als vakantiebestemming. Genieten begint met A Stylish Getaway.

Creëer thuis een persoonlijke Stylish Getaway: een rustgevende, relaxte plek om elke dag het vakantiegevoel te ervaren. Met herinneringen aan de mooiste reizen. En een verlangen naar nieuwe bestemmingen. De nieuwe producten, materialen en formaten lenen zich volop voor harmonieuze, stijlvolle combinaties waarmee het grote genieten begint.

Met prachtige, verrassende ceriserode items, gecombineerd met zachtroze, romantische accenten en wit als basiskleur geeft Bohemian Blush het fijne, kleurrijke, zomerse vakantiegevoel in huis.

Witte zandstranden, houten steigers, sloepjes aan scheepstouwen: het ultieme vakantiegevoel komt terug in de collectie Basic Bazaar. Pure materialen als jute, linnen, hout en glas en natuurlijke tinten als zand en wit gecombineerd met enkele zwarte accenten brengen rust en eenheid in uw interieur.

KUNNEN WIJ JE ERGENS MEE HELPEN?

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!