Kunstbrug

Kunstbrug

Kunstbrug is een permanente galerie met hedendaagse kunst van 20 kunstenaars. Treed binnen en geniet van een groot aanbod kunst in een ruim opgezette galerie van maar liefs 350 vierkante meter.

Locatie Kunstbrug

U vindt de KUNSTBRUG op de brug tegenover het brugrestaurant.
Er is een lift aanwezig en de toegang is gratis!

Openingstijden

Vrijdag : 12-17 uur
Zaterdag : 12-17 uur
Zondag : 12-17 uur*
*Juni, juli en augustus op zondag gesloten.

Expositie:

Vanaf zondag 6 oktober 2019 exposeert de Kunstbrug van haar zevende grote expositie met 20 kunstenaars, die wederom 4 maanden zal gaan duren. EXPOSITIE VII duurt t/m 2 februari 2020. De disciplines zijn divers. Van bronzen- en RVS-beelden tot fotografie, porselein en schilderijen. Abstract en realistische kunst in alle prijsklassen.

Tijdens deze 4 maand durende expositie zullen er 18 meesterwerken, die meegedaan hebben aan de expositie“ Lang Leve Rembrandt” in het Rijksmuseum Amsterdam, te zien bij de Kunstbrug in Oldenzaal.

Uit duizenden inzendingen hebben 4 schilderijen de finaleronde behaald en mochten zich scharen tot de beste 14 van deze expositie.

Deze vier “finaledoeken” zijn tijdens de opening op 06 oktober 2019 allemaal tegelijk te zien.

Deze doeken van Russische meesters worden rechtstreeks uit het Amsterdams Rijksmuseum bij galerie Kunstbrug in Oldenzaal geëxposeerd.

Lang leve Rembrandt:

Naast deze doeken zijn er natuurlijk ook prachtige weken van 19 andere kunstenaars te bezichtigen tijdens EXPOSITIE VII in de periode 6 oktober t/m 2 februari 2020.

De Kunstbrug is een ruimte van zo’n 350 vierkante meter, gevuld met verschillende soorten kunst van in totaal 20 kunstenaars, met onder andere werken van 4 deelnemers uit Oldenzaal; bronzen beelden en metaalsculpturen van Tom Teggeler, keramiek van Riet Blenke, realistische schilderijen en tekeningen van Valerie Smidt en abstracte schilderijen van galeriehouder Paul Smidt zelf.

Ook kunst buiten Oldenzaal is vertegenwoordigd:

Prachtige beelden van o.a. Klaske Vrieswijk, Peter Kock, Karin Schoonewelle, Thea Kanters en Annemieke Reiling.  Schilderijen van RIANN, Helga van Ekris, Nancy Watchman, Bennie Wielens, Aafke Pierik, Jolanda van Hattum, Hetty Branderhorst, Simone van der Meeren en Veronica Berkvens. Uit Drenthe komt ANNIGJE met haar unieke kunsttassen.

De geëxposeerde werken, variërend van 100 t/m 10.000 euro, kunnen desgewenst ter plekke door het publiek gekocht worden.

Workshop:

Het is nu ook mogelijk om als groep een persoonlijke rondleiding in de galerie te krijgen onder het genot van een hapje en een drankje waarna u gezamenlijk in de workshopruimte een prachtig eigen schilderij maakt!

Tijdens deze workshop maak je kennis met kunst en je eigen creativiteit. Je gaat abstract schilderen op een echt schildersdoek. Tijdens een 2 tot 3 uur durende workshop, o.l.v. Paul Smidt, kun je de creativiteit de vrije loop laten om vervolgens een prachtig kunstwerk mee naar huis te nemen. Vraag naar de mogelijkheden.

info@kunstbrug.com

foto workshop kopie
POSTER EXPOSITIE VII

KUNNEN WIJ JE ERGENS MEE HELPEN?

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!