CARPET RIGHT

CARPET RIGHT

We weten dat het kiezen van een nieuwe vloer een spannende en belangrijke keuze is. Wij hebben meer dan 500 winkels verspreid over heel Europa, alsook decennia aan ervaring, daarom kunnen wij u helpen een vloer te vinden die bij u past. Binnen onze Sleepright collectie kunnen wij u daarnaast adviseren over de meest fantastische bedden. Hoewel we in de loop der jaren flink zijn gegroeid, zijn we nog altijd trots dat we ons vasthouden aan de waarden waar we ooit mee begonnen zijn. De klant is koning en zal hierdoor altijd op de eerste plaats komen.

In december 2007, na 6 maanden van planning, verplaatste Carpetright zijn Centrale Support Office & magazijn naar een nieuwe locatie in Purfleet in Essex. Met meer dan 46.452m2 ruimte kon het complete proces van snijden en distributiefaciliteiten op een plek worden samengevoegd, waardoor de productiecapaciteit wordt vergroot voor eventuele toekomstige groei van het bedrijf en heeft het personeel beschikking over de allernieuwste faciliteiten.

Eind 2007 werd de aanwezigheid op het Europese continent vergroot met een groeiend aantal winkels en in juli 2008 kwam Carpetright tot een overeenkomst om het bedrijf Ben de Graaff over te nemen. Deze Nederlandse tapijten- gordijnen- en ramenhandelaar bevond zich in de Zuid-Nederlandse provincie Brabant. Deze acquisitie zorgde ervoor dat het aantal winkels in België groeide naar 28 en in Nederland naar 88. In December 2008, kocht Carpetright Sleepright beds, waardoor Carpetright nu ook een fantastische collectie bedden in het Verenigd Koninkrijk en Europa kan aanbieden.

Met ingang van 2013 blijven wij ons nog steeds verbeteren in de vloeren industrie, met 95 winkels in Nederland en 26 in België, alsook 5 winkels die Sleepright bedden verkopen aan klanten. Carpetright blijft jaar naar jaar nog steeds de grootste collectie vloeren aanbieden aan zijn duizenden bezoekers, en staat garant voor de beste kwaliteitsproducten tegen een betaalbare prijs.

KUNNEN WIJ JE ERGENS MEE HELPEN?

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!