INTERIEURADVIES

ONZE INTERIEURSTYLISTEN HELPEN JE OP WEG

Wil je je bestaande woning een nieuwe look geven, ga je huis verbouwen, ga je verhuizen of…? Het ervaren team interieurstylisten helpen je graag op weg. Want zij weten als geen ander wat er vandaag de dag mogelijk is, wat de laatste trends zijn en zij kunnen zich inleven in ieder interieur vraagstuk. Maak nu een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend interieuradvies van Van Gils en laat je verrassen en op weg helpen.

Gratis interieuradvies

Ben je aan het (ver)bouwen, heb je een nieuw huis gekocht of woon je al jaren in hetzelfde huis maar is het nog steeds niet jouw thuis? Je kunt met al uw interieur-vragen bij de interieurstylistes van Van Gils op Woonboulevard Oldenzaal terecht. Zij kunnen je helpen met bijvoorbeeld het intekenen van meubels om te kijken of dat in de ruimte past of dat de bank juist een slag groter zou kunnen.

Mis je nog dat warme thuisgevoel? Zij kunnen je helpen door de juiste accessoires te laten zien, of hoe sfeerverlichting het verschil kan maken. Ook een ander kleurtje op de muur kan een onpersoonlijke ruimte omtoveren in een gezellig en knus huis. Je bent van harte welkom met ál uw interieur vragen.

Maak een vrijblijvende afspraak met onze interieurstylisten, bel 0541-850100

…of maak gebruik van ons afspraakformulier:

Wij maken ook complete interieurplannen…

Ook de totale begeleiding van een compleet nieuw interieur of zelfs verbouwing behoort tot de mogelijkheden. Voor een uitgebreid en gedetailleerd advies kunnen de stylistes aan de hand van 3D tekeningen en animaties een ruimtelijk en realistisch beeld voor je neerzetten. Dit advies begint met een huisbezoek om de desbetreffende ruimtes goed in kaart te krijgen. Alle wensen worden in een uitgebreid advies verwerkt en als 3D animatie gepresenteerd. Dit complete plan kost je als exclusieve aanbieding van Van Gils slechts €295,- incl btw

KUNNEN WIJ JE ERGENS MEE HELPEN?

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!