Informatie

ONZE KLANTENSERVICE GEEFT ALLE INFORMATIE

Ondanks dat we veel informatie op onze website hebben staan, is het best mogelijk dat je nog een onbeantwoorde vraag hebt over een product, je bestelling of het onderhoud van je (nieuwe) meubel.

Laat je gegevens achter in het contactformulier en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Het gebruik van een van de formulieren heeft als voordeel dat we ook meteen alle relevante gegevens bij de hand hebben. Ben je geen afwachtend persoon, dan is het mogelijk om zelf onze Klantenservice te bellen: 0541-850100.

Haal- en brengservice

Bent u slecht ter been, heeft u geen vervoer of is er een andere reden waarom u niet eenvoudig naar ons toe kunt komen? Maakt u dan gebruik van onze haal- en brengservice.

Met deze extra service maakt Van Gils het mogelijk dat senioren en mindervaliden zonder veel moeite de winkels kunnen bezoeken. U krijgt voldoende de tijd om op uw gemak te winkelen. Uiteraard staan wij u graag bij met een persoonlijk en op maat gemaakt advies.

Neem voor het maken van een afspraak telefonisch contact met onze receptie op via 0541-850100 of vul hier het contactformulier in.

KUNNEN WIJ JE ERGENS MEE HELPEN?

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!