De term retro valt natuurlijk al gauw bij het zien van een bankje als deze. De ronde vormen doen denken aan een klassieke oorfauteuil en ook de sierknopen in de rug geven deze bank de uitstraling van echt retro bankje uit de jaren `50. De taps toelopende ranke pootjes en de groene velours-stof geven deze bank ook echt dat typische gevoel van toen.

Hier hebben we de bank gecombineerd met wat stoerdere industriële elementen, waardoor je de hele set veel meer naar nu haalt. Ook de stoere zwarte spiegels en de zwarte buffelschedel aan de wand geven het een moderne uitstraling. De combinatie met de verschillende roze-tinten en de zuilen in de hoek met daarop de vazen met prachtige veelkleurige veldboeketten maken het tot een zacht, fris en vriendelijk geheel.

Het kleed met daarop een bloemenprint is natuurlijk ook echt een eye-catcher waar alle elementen weer in terugkomen, van zachte roze-tinten tot het stoere zwarte. Zo maak je met een mix aan stijlen waar alle elementen in evenwicht zijn echt een statement. – Lisanne Jutte