boulevard i m p r e s s i e

De relaxfauteuil heeft jaren een beetje stoffig imago gehad, maar in de laatste jaren is er toch wel een hele hoop gebeurd. De vormgeving is ranker en sierlijker, de keuze aan opties is enorm, en ook de bekleding is naar elke woonstijl aan te passen.

Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld een stoere relaxfauteuil in cognackleurig leder, met een ranke zwarte poot waardoor deze prima in een industriële woonkamer past. Maar ook de combinatie van stof en leder wordt veel toegepast, en stel je die eens voor in een natureltint, dan kan deze juist een eye-catcher zijn in een zacht en romantisch interieur. Hier op de foto hebben we écht de stoel van nu staan, een hele robuuste stoel maar door de organische vormen juist weer heel sierlijk.

Voor de stoffering is gekozen voor een gele velours, wat natuurlijk volgens de laatste trends is, maar daardoor ook in vele interieurs toepasbaar is. In een heel strak en clean modern interieur zou een gele relaxfauteuil kracht bij zetten, in een eclectisch interieur zou deze stoel echt bijdragen aan de warme uitstraling. En in deze moderne loft-achtige sfeer zie je hoe goed dat gele velours samenwerkt met wat accessoires uit de animal-trend.

Dit maakt de relaxfauteuil heel breed inzetbaar en voor ieder interieur geschikt, allang niet meer stoffig dus! – Lisanne Jutte